Краток Вовед

Реконструкција на тротоар за изведба на пешачка и велосипедска патека и изведба на подземна фиксна инсталација за оптичка мрежа за потребите на А1 Македонија, Македонски Телеком и Телекабел.

Клиент Ве-Група
Локација Скопје, Благоја Стефковски
Големина 5 000 метри квадратни
Започнато 2020
Завршено 2020